Access Bars™

Access BARSis een goede tool voor toelating, het toelaten van gevoelens of emoties en het er te laten zijn, zonder er een oordeel over te hebben is wat verandering in je leven mogelijk kan maken.

De Bars is een techniek waarbij je heel zachtjes 32 punten op het hoofd aanraakt, waardoor het lichaam opgeslagen gevoelens, gedachtes en emoties kan loslaten. Moeiteloos en met gemak alles kunnen loslaten wat jou niet toestaat om te ontvangen. Vergelijk het met het leegmaken van de prullenbak op je computer. Het maakt ruimte en meer efficiency. Het leert je lichaam te ontvangen. Ontvangen is onze grootste capaciteit en een van die dingen die we het meest weigeren. De meeste mensen denken dat zij met barrières beschermd zullen zijn. Terwijl het leven leert zonder weerstand en barrières ben je in staat om bewust aanwezig te zijn. Hoe vaker je de Bars ontvangt en geeft, des te meer zul je gaan beseffen hoeveel moeite het eigenlijk kost om te functioneren vanuit gedachten, gevoelens en emoties. En gaat gewaarzijn meer plaats innemen in je leven. Het geeft een diep vertrouwen.

Access Bars heeft enorm veel mensen geholpen om verschillende aspecten van hun lichaam en leven te veranderen. Denk aan slaap, gezondheid, gewicht, geld, stress, angst, relaties, creativiteit. Wat kunnen de Bars voor een bijdrage zijn aan jou?

Ieder punt vertegenwoordigt een thema dat kan corresponderen met vastgezette overtuigingen of inprentingen. Door deze specifieke punten met aanraking te activeren, laat dat deze banen toe om die spanning te ontladen. Het verandert de hersengolven en het elektrisch functioneren van de hersenen. Naast de diepe ontspanning die dit proces verzorgt, kan een Bars sessie ook dynamische verandering bieden, op alle vlakken van het leven. het ergste geval zal je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

Een volledige BARS™ -sessie duurt bij elkaar genomen 90 minuten. Je ligt aangekleed op een behandeltafel of comfortabele stoel.

Denk aan: Traumaverwerking, loslaten van emoties, malende gedachten, stress, angsten en fobieën, depressie, psychische klachten, vermoeidheid, slapeloosheid, lichamelijke (pijn) klachten, hypersensitiviteit, meer creativiteit, immuunsysteem verbeteren en bevorderen van een positieve houding ten opzichte van het leven.

In onderstaand filmpje zie je wat er gebeurt vóór en na een sessie Access Bars. Gepresenteerd door neurowetenschapper Dr. Jeffrey Fannin.

 


Maak een afspraak voor een Access Consciousness™-sessie.

Voor een kennismaking of sessie

Meer
DeepBlueGuru

Yoginâm

Yoginâm (74) woonde en werkte in verschillende landen rond de Middellandse Zee en leidt momenteel een teruggetrokken bestaan ​​in Andalusië, Spanje. Diepgaande ervaringen voegden een dimensie toe aan zijn leven

Lees verder »

There is no Event

Voor een kennismaking
of sessie