Access Bodyprocess™

Een Access Consciousness Bodyprocess™/ lichaamsproces sessie is een energetische, ontspannende vorm van werken aan je eigen welzijn en daarmee ook dat van je medemens. Het is een bijzondere manier van lichaamswerk. Om je beter te voelen: of dat nu mentaal of alleen lichamelijk is, voor beide werkt het.

Met het plaatsen van de handen op verschillende plekken van het lichaam wordt daar bepaalde energie geactiveerd of juist ontladen. Het verandert dat waar het lichaam om vraagt. De aanraking geeft koestering.

Door minder in je hoofd te zitten en de verbinding met je lichaam aan te gaan ontstaat er een natuurlijk beloop. Ontstaat er evenwicht en balans.
Ons lichaam heeft een eigen bewustzijn, het is de vertaler van de omgeving en bevat alle informatie bewust of onbewust van jouw leven(s). Het slaat alles op, ook waar wij niet bewust van zijn. Door een heldere en tastbare verbinding kun je iets waar je eerder niet toe bereid was, nu in een heel ander perspectief zien en dingen met nieuwe zin tegemoet gaan. Het geeft vertrouwen en je komt beter in je vel te zitten.

Het laten lopen van verschillende energieën op verschillende plekken op het lichaam creëert verschillende effecten. Voor maximaal resultaat kan de energie gefocust worden op elke fysieke klacht. Jouw lichaam spreekt. De beoefenaar zal onthecht naar de energie luisteren, waardoor de sessie altijd een bijdrage is.

Alle Access lichaamsprocessen kunnen door kleding heen gedaan worden. Je hoeft enkel te gaan liggen en je te openen en de (lichaamseigen) energie het werk te laten doen. Ontspan en ontvang!


Maak een afspraak voor een Access Consciousness™-sessie.

Voor een kennismaking of sessie

Meer
DeepBlueGuru

Yoginâm

Yoginâm (74) woonde en werkte in verschillende landen rond de Middellandse Zee en leidt momenteel een teruggetrokken bestaan ​​in Andalusië, Spanje. Diepgaande ervaringen voegden een dimensie toe aan zijn leven

Lees verder »

There is no Event

Voor een kennismaking
of sessie