Heb de moed om nieuwe werelden in jezelf te ontdekken, je lichaam ook de nodige aandacht te geven en hiervan gewaar te worden. Ik heb met energetisch lichaamswerk met meer dan honderd verschillende mensen gewerkt de afgelopen vier jaar. Dit heeft veel mensen hun leven en zienswijze verruimt en heb ik veel mogen ontdekken hierin. In mijn zoektocht naar het mysterie van het leven ben ik in aanraking gekomen met verschillende stromingen. Hierin heb ik mij verdiept en mijn wens om tot volledige overgave te komen zie ik terug in mijn werk waar ik mij vanuit mijn hart voor inzet. Plezier beleven door een rijk innerlijk. Overgave is zijn in verwondering, niets hoeven te begrijpen, niets kunnen vastpakken. Alles laten komen, alles laten stromen, met niets dat in de weg staat om tot OVERGAVE te komen tot het bestaan en dit ten overvloede te blijven vullen met PURE ESSENTIE VAN ZIJN. In geur en kleur.

Mijn missie is om de poorten naar een ruimer bewustzijn open te zetten. Met als doel dit op aarde te verankeren. Kom in actie, in plaats van reactie. Beweeg je van slachtoffer naar leider.

Wil jij een stukje begeleiding/ bekrachtiging op je spirituele pad of in je leven? Doe je aan introspectie, maar kom je hierin niet of weinig tot actie? Neem dan eens contact op met mij. Ik stel je vragen en je zult de antwoorden in jezelf vinden, met mijn begeleiding mag ik zeggen dat het een dynamische samenwerking zal zijn waar ik nu al naar uitkijk!

 

Ik heb mij verdiept in:

Als opleider werkzaam:
Vanaf 2017 tot op heden ben ik een gelicentieerd facilitator/opleider en geef ik classes/workshops in:

Access Consciousness Bars®
Access Consciousness Lichaamsprocessen®

 

1:1 sessies en groepen
Waar vooral de praktische aanpak en de snelheid waarmee mensen vrijkomen van blokkades en vraagstukken waarmee zij soms al jaren worstelen opvallend is, er vindt namelijk een verandering plaats op celniveau, waardoor direct resultaat ervaren wordt in het dagelijks leven. Het is deze tijd die heling en opheldering geeft als je ertoe bereid bent.

 

Achtergrond
Aangetrokken tot het Sjamanisme en mysticus Frederic Antonius.  Zelf onderga ik jaarlijks (stilte)retraites en sta ik in nauw contact met collega beoefenaars, opleiders en (geestelijk) begeleiders.

 

Betaal optie 1

*Wil je meer informatie? Er is een chat mogelijkheid hier rechtsonder op deze site. Laat bij afwezigheid, je naam en telefoonnummer achter zodat er contact met je opgenomen kan worden. Er wordt vertrouwelijk met de informatie en gegevens omgegaan. Lees hiervoor de Privacy Policy.