Het verlaten van de kooi

De ‘kooi’ zijn alle oordelen en kritiek waarmee we naar onszelf in de spiegel kijken. De kooi heeft als als enige doel: niet te bestaan, niet te zijn. Wanneer je je bewust wordt van je kooi zal je langzaam en soms ook direct beginnen met losmaken van de spijlen die je vast houden aan die creatie. Niets is persoonlijk, maar alles in de kooi wordt persoonlijk. Door zelf te zien wat er is gecreëerd, door dit te erkennen heb je de sleutel tot het omarmen van je ROAR.

 

De R.O.A.R.-sessies werken als volgt:

1. Hoe kan ik jou van dienst zijn vandaag? Er volgt een gesprek waarin je vertelt wat je ‘probleem’ is en waar je naartoe wil werken.

2. In het gesprek stel ik vragen en met jouw antwoorden en reacties wordt zichtbaar hoe jouw kooi eruit ziet, ik stel vragen om de onderliggende reden van de blokkades en beperkende overtuigingen bewust te maken.

3.Lichaam erbij betrekken. Het lichaam leidt je de weg en ik begeleid je gedurende jouw reis.

4. Met toestemming van jou worden de beperkende geloofsovertuigingen en blokkades verwijderd en vervangen door positieve, stimulerende eigenschappen die een bewustzijn en een nieuwe realiteit genereren. Er volgt erkenning.

 

 

 


Maak een afspraak voor een R.O.A.R.™-sessie.

Voor een kennismaking of sessie

Meer
DeepBlueGuru

Yoginâm

Yoginâm (74) woonde en werkte in verschillende landen rond de Middellandse Zee en leidt momenteel een teruggetrokken bestaan ​​in Andalusië, Spanje. Diepgaande ervaringen voegden een dimensie toe aan zijn leven

Lees verder »

There is no Event

Voor een kennismaking
of sessie