DNA activatie

In ThetaHealing is het DNA de microkosmos tot genezing van het menselijk lichaam. Genezing die niet alleen het lichaam gezond maakt, maar ook de geest en de ziel geneest. Dit wordt gedaan door veranderen van de berichten die naar het DNA worden gestuurd.

De DNA-activering stelt ons in staat om de door de mens gecreëerde ‘schade, vergif’ te overleven, evenals dat het onze onze psychische zintuigen versneld. Met de Activering worden onze intuïtieve vermogens geactiveerd om te gebruiken in de volgende fase van onze evolutie, het volgende niveau van ons menselijk bewustzijn. Als soort evolueren we nu en wekken slapende delen van ons spirituele DNA op. DNA
activering wordt nu een deel van het collectieve bewustzijn van de aarde. De meeste mensen hebben zichzelf al intuïtief geactiveerd.

Nadat deze procedure is uitgevoerd, kan de persoon ervaren dat er gifstoffen uit zijn systeem komen op alle niveaus, spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek. Sommige mensen kunnen een helende reiniging ervaren, een periode van ontgifting en zuivering.


Maak een afspraak voor deze-sessie.

Voor een kennismaking of sessie

Meer
DeepBlueGuru

mei 18
13:00 - 16:00
Uitwisseling Bars en lichaamsproces practitioners™
mei 22
09:30 - 17:00
Access Bars™ eendaagse class met DeepBlueGuru (alleen voor ondernemers)
jun 15
13:00 - 16:00
Uitwisseling Bars en lichaamsproces practitioners™
Voor een kennismaking
of sessie