Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Access Bars™ (alleen voor kinderen) met DeepBlueGuru

22 april @ 13:30 - 17:00

Een inspirerende, magische middag voor kinderen.

Deze middag is gericht op het ervaren en vinden van de 32 barspunten op het hoofd. Met een handboek met plaatjes en uitleg voor kinderen. De kinderen gaan spelenderwijs aan de slag en wordt er gewerkt in een krachtig en veilig veld. Waar eigen inbreng en eigen weten wordt erkend en bemoedigd.

Informatie over de Bars
De Bars is een techniek waarbij je heel zachtjes 32 punten op het hoofd aanraakt, waardoor het lichaam opgeslagen gevoelens, gedachtes en emoties kan loslaten. Moeiteloos en met gemak alles kunnen loslaten wat jou niet toestaat om te ontvangen. Vergelijk het met het leegmaken van de prullenbak op je computer. Het maakt ruimte en meer efficiency. Het leert je lichaam te ontvangen. Ontvangen is onze grootste capaciteit en een van die dingen die we het meest weigeren. De meeste mensen denken dat zij met barrières beschermd zullen zijn. Terwijl het leven leert zonder weerstand en barrières ben je in staat om bewust aanwezig te zijn. Hoe vaker je de Bars ontvangt en geeft, des te meer zul je gaan beseffen hoeveel moeite het eigenlijk kost om te functioneren vanuit gedachten, gevoelens en emoties. En gaat gewaarzijn meer plaats innemen in je leven. Het geeft een diep vertrouwen.

Herken jij één of meerdere van onderstaande punten?
Merk je dat de schooldagen best intensief zijn voor je kind? En zoek je een manier om hier op een makkelijke manier te ontladen? En zoek je een manier om het leren te vergemakkelijken? Of lijken de prikkels in de omgeving van je kind wat veel voor je kind? Waardoor je kind soms wat rusteloos/onrustig is? Zoek je een manier om het kind in zijn of haar eigen kracht te zetten.

Wil je dat je kind met (nog meer) plezier in het leven staat? Wil je graag zien dat je kind minder snel gefrustreerd raakt? Of heeft je kind het even zwaar om wat voor reden dan ook?

Waar kan een Access Bars voor kinderen bij helpen?
Bij spanningen, onzekerheid, (pijn) klachten, slapeloosheid, voor een betere concentratie, hypersensitiviteit / HSP, faalangst, (pijn) klachten, depressie, migraine, ADHD, piekeren, zelfvertrouwen, lichamelijke klachten, samenwerking, eigen kracht ontwikkelen. Inzicht geven. Loslaten. Overgangen.

 

Gegevens

Datum:
22 april
Tijd:
13:30 - 17:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.md-balanscoach.nl/product/access-bars-alleen-voor-kinderen-met-deepblueguru/

Organisator

Deep Blue Guru
E-mail:
info@deepblueguru.com

Locatie

Westdijk 45, Hellevoetsluis
Westdijk 45
Hellevoetsluis, 3222 ER Nederland
+ Google Maps