Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

HarpMood

26 maart @ 18:45 - 19:45

euro5

Wekelijks elke zondagavond! Afstemmen op de stroom van het leven via HarpMood.

 

Wat is Harpmood?

HarpMood is een instrument van LivingNâm. Het ondersteunt veel mensen in het dagelijks leven, maar wat is HarpMood?

Harpmood is communicatie. Deze communicatie heeft een verborgen bijzondere waarde. Dit ligt niet in de klank zelf, er is geen melodie of een ritme te volgen. Het heeft niets te maken met het luisteren naar muziek noch met dagdromen of begeleide meditatie. Het is een mystieke expressie omdat bij het aanraken van de snaren er geen ik of ego aanwezig is.
Tijdens HarpMood laat Yoginâm middels zijn essentie de communicatie ontstaan. De bron van het aanslaan ligt gelegen in onbewuste eenheid. De essentie van bestaan. Wat overblijft is absolute stilte.

Hoe werkt het?

HarpMood is een onbewuste samensmelting van Yoginâm en de aanwezigen. De staat van degene die aanwezig zijn is meer geïdentificeerd met dualiteit in vergelijking tot Yoginâm. HarpMood stuurt aan op een verandering in perceptie. Een perceptie waarin alle ervaringen onderdeel zijn van het geheel. Psychische belemmeringen en emotionele blokkades worden geleidelijk getransformeerd door de veranderde waarneming.
Door het ervaren van HarpMood verandert er iets zonder dat je daar de vinger op kunt leggen. Dit is een natuurlijk proces omdat Harpmood bewustzijn omzeilt via innerlijke stilte.

Gegevens

Datum:
26 maart
Tijd:
18:45 - 19:45
Kosten:
euro5
Evenement Categorieën:
,

There is no Event

Voor een kennismaking
of sessie