Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Leer hét Access Consciousness Bodyprocess™: de immuniteitsbooster MTVSS™

24 maart @ 13:15 - 17:30

euro55,50

Deze dag leer je het meest dynamische Access Bodyprocess™ van Access Consciousness: de immuniteitsbooster MTVSS™.

Door minder in je hoofd te zitten en de verbinding met je lichaam aan te gaan ontstaat er een natuurlijk beloop. Ontstaat er evenwicht en balans.

Ons lichaam heeft een eigen bewustzijn, het is de vertaler van de omgeving en bevat alle informatie bewust of onbewust van jouw leven(s). Het slaat alles op, ook waar wij niet bewust van zijn. Door een heldere en tastbare verbinding kun je iets waar je eerder niet toe bereid was, nu in een heel ander perspectief zien en dingen met nieuwe zin tegemoet gaan. Het geeft vertrouwen en je komt beter in je vel te zitten.

Dit kun je zowel op mensen als dieren toepassen. Maak deze dag mee en verken je manuele helende kwaliteiten.
Het lichaamsproces wordt gebruikt en toegepast en kent al vele succesvolle verhalen, de ruimte die het vrijmaakt, inzichten geeft en aha momenten. Het is voor zelfkennis en ontdekken dat je helende vaardigheden kunt ontwikkelen. Ervaren van energie en ermee communiceren.

MTVSS omvat meer dan 30 lichaamseigen energieën en systemen, die aangesproken worden, zoals je met een goede vriend communiceert. Er ontstaat verbinding en communicatie. Er komt een openheid die voor een betere samenwerking zorgt, het zelf genezend vermogen van het lichaam activeert en daardoor balans in je leven geeft.

Maak alvast een reservering  of wil je meer informatie stuur dan een mail of app te sturen naar: info@deepblueguru.nl / 06-46443763.

Deze class vindt doorgang bij 4 personen!

Inschrijven via deze link: https://deepblueguru.com/product/je-lichaam-als-vriend/.

 

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
24 maart
Tijd:
13:15 - 17:30
Kosten:
euro55,50
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Westdijk 45, Hellevoetsluis
Westdijk 45
Hellevoetsluis, 3222 ER Nederland
+ Google Maps

There is no Event

Voor een kennismaking
of sessie