Interactieve workshop Bofhond en Bofkont

Bofhond en Bofkont
Wij vinden onszelf en onze dieren bofkonten! De manier van omgaan met elkaar, genieten en volop kroelen en plezier maken, wandelen, een maatje zijn. Zoek je naar nog meer ontspanning en verdieping met je hond? Marian Dekker MD Balanscoach en Aglaia Fatima van Oord Facilitator bij DeepBlueGuru delen een gezamenlijke intentie en liefde voor honden. Zij slaan de handen in elkaar met hun DUO behandeling Bofhond en Bofkont; waar communicatie met je hond op eigenwijze ontdekt kan worden. Waar nieuwe mogelijkheden voor jou en je hond op je liggen te wachten.

Ook brengen zij Bofhond en Bofkont als interactieve workshop. Waar je op een bijzondere wijze gaat ontdekken en verbinden.
Deze verbinding en ontdekking geeft vreugde en dankbaarheid, zowel voor jezelf, je hond en je omgeving. Tijdens deze workshop wordt in samenwerking met een deelnemer en zijn of haar hond een ruimte gecreëerd om hun communicatie te vergemakkelijken. De groep deelt daar in mee en is daar ook toeschouwer van. Er worden tips & tricks gedeeld voor vragen die je kunt stellen. Er is ruimte voor delen van ervaringsverhalen met je hond.

Praktische info interactieve workshop
Duur: 1,5 uur, met korte pauze van 10 minuten
Versnaperingen, thee, koffie en water inbegrepen

Heb je vragen, stel ze gerust!
Aglaia 06-46443763
Marian 06-53311851

Voor een kennismaking of sessie

Meer
DeepBlueGuru

Yoginâm

Yoginâm (74) woonde en werkte in verschillende landen rond de Middellandse Zee en leidt momenteel een teruggetrokken bestaan ​​in Andalusië, Spanje. Diepgaande ervaringen voegden een dimensie toe aan zijn leven

Lees verder »

There is no Event

Voor een kennismaking
of sessie
Voor een kennismaking
of sessie