Intuïtieve massage

De intuïtieve massages bij DeepBlueGuru.

1)Metamorfose Massage
De behandeling bestaat uit een zachte aanraking van de reflexzone van de wervelkolom op de voeten, de handen en het hoofd. Door je af te stemmen op de reflexzone van de wervelkolom en daar met liefdevolle accepterende aandacht bij te zijn nodig je de Levenskracht uit om te doen wat nodig is. Energie volgt aandacht, energie volgt afstemming.

Robert St. John (1914-1996) die de metamorfose massage ontwikkelde, ontdekte dat hier de herinneringen liggen aan de tijd voordat je geboren werd. Hij noemde zijn ontdekking dan ook prenataal therapie. In deze prenatale periode werd de basis gelegd voor je talenten, je kwaliteiten en voor de belemmeringen die je ervan weerhouden te zijn zoals je bedoeld bent te zijn. Door vanuit liefdevolle aandacht te kijken naar wie je ten diepste bent en naar wat je tegenhoudt om zo te zijn, komt een bewustwordings-proces op gang waarin blokkades losgelaten worden en levenskracht en levensvreugde een plaats krijgen. In een tijd waarin we overstelpt worden door invloeden van buitenaf is er steeds meer behoefte aan momenten om stil te worden en te voelen van binnenuit.

Wanneer kies je voor een Metamorfose Massage:

  • Voor meer levensvreugde
  • Voor communicatie tussen ouder en kind
  • Om je talenten en gave(n) een plaats te geven in je leven
  • Diepe ontspanning

 

2)Vlindermassage
De vlindermassage komt uit de acupunctuur/pressuur. Het is een speciale manier van masseren. Een vlindermassage bestaat uit een vlinderzachte, trage, repetitieve beweging rond de ruggengraat. Er wordt enkel op de rug gemasseerd en er wordt afgerond met een gezichtsdrukpuntmassage. Deze punten zijn direct verbonden met de zenuwen van het centraal zenuwstelsel. Dit is een fijne afronding, je maakt dan nog een verbinding met het hoofd. Door de superzachte aanraking is er doorgaans veel minder weerstand van het lichaam om los te laten dan bij een gewone massage. De steeds herhaalde beweging brengt diepe rust.

Wanneer kies je voor een Vlindermassage:

  • Wanneer je zeer emotioneel bent en moeilijk kan ontspannen
  • Om de energie te stimuleren/harmoniseren/kalmeren
  • Voor ontspanning


 

Maak een afspraak voor een DeepBlueGuru Massage-sessie.

Voor een kennismaking of sessie

Meer
DeepBlueGuru

Yoginâm

Yoginâm (74) woonde en werkte in verschillende landen rond de Middellandse Zee en leidt momenteel een teruggetrokken bestaan ​​in Andalusië, Spanje. Diepgaande ervaringen voegden een dimensie toe aan zijn leven

Lees verder »

There is no Event

Voor een kennismaking
of sessie