Begin bij START.

Begin bij START. Een grote pijl waar jij je voeten op zet en stappen gaat nemen, deze pijl verwijst je naar JOU. Tijdens deze loop ontdek je van alles. Het leven is een kleurrijke, levendige, generatieve energie altijd welwillend om aan jou bij te dragen en jij loopt hier in vrijheid, met alle mogelijkheden voor het oprapen, op jouw tempo, welkom in jouw magische leven.

Het is jouw leven!

Door je eigen patronen te doorzien kom je in actie en tot nieuwe keuzemogelijkheid. Je bent als enige echt verantwoordelijk voor je eigen leven. En weet ook dat je alles in je leven hebt gecreëerd, wat en hoe dan ook. Wat zou jij jezelf gunnen in je leven? Kies het en ga ervoor. Ik kan je hierin aanmoedigen en begeleiden, je op weg helpen. Voel je je hiertoe aangetrokken, dan ben je van harte welkom. Ik werk met technieken die mijzelf ook helpen om vrij te zijn in het maken keuzes. Het is een eindeloos proces, net als het leven, geniet ervan. Er is geen goed of fout hierin.

Hier is mijn inspiratie voor jou, je vind het in je mailbox. Een krachtige oefening om meer en meer van jou te incarneren, te belichamen. Schrijf je in en ontvang.

Schrijf je in en ontvang

Over Aglaia

Aglaia Groeneveld van Oord is een generatieve creator & connector. Met lichaamswerk heeft ze met meer dan honderd verschillende mensen gewerkt de afgelopen vier jaar, en bereikte meer dan 1000 mensen in de omgeving Voorne-Putten Rozenburg. Ze biedt diepe rust en ontspanning en is hier om nieuwe dingen rond zelfbekrachtiging te brengen.
Haar missie is om tot vrede en vreugde te komen en dat zij anderen hierin ook mag aanmoedigen. In actie te gaan in plaats van reactie. Van slachtoffer naar leider te activeren.

Een tijdlang met Aglaia zijn en lichaamswerk en bekrachtigingswerk met haar doen, dit is wat mensen zeggen:

  • Ik zie mijn uniciteit in deze wereld en ik weet het tot uiting te brengen;
  • Ik kan met gemak van spoor veranderen;
  • Een verandering, klein of groot kan ik in gang kan zetten;
  • Meer in contact met mijn lichaam, ik weet hoe met mijn lichaam lichaam te communiceren en te luisteren;
  • Een makkelijker herstel van lichaam en geestelijke moeilijkheden;
  • Het brengt me in verbinding met moeder aarde.

“Toen ik opgroeide en ik vanaf mijn 11e de keuze maakte om bij mijn tante te gaan wonen; mijn moeder was niet fit – ze had de diagnose Schizofrenie, heb ik al jong moeten kiezen. Ik heb deze tragedie nu omgezet in inspiratie in DeepBlueGuru.
Vanuit deze energie, met die energie, heb ik deze diepe levende kracht, vriendelijkheid en elegantie gecultiveerd om dieper te gaan met een enorm vertrouwen dat meer van je wijsheid naar boven zal halen. Mijn missie is om mensen tot de diepste vrede in zichzelf te brengen, mensen in beweging te zetten en mensen tot ontvangen te activeren.

Je in een staat van zijn en in verbinding zijn met alles om je heen is waar ik hier voor ben om je in te faciliteren. Als je alles kunt ontvangen zonder erover te oordelen, is het een staat van pure vreugde en kristallen helderheid.”

Vanuit mijn stralende hart, naar jouw stralend hart

Aglaia

Open je deuren, jij bent het slot als ook de sleutel

There is no Event

Voor een kennismaking
of sessie
Voor een kennismaking
of sessie