Onbewuste overtuigingen
Dit is de meest gedetailleerde afbeelding van een menselijk cel tot nu toe, verkregen door radiografie, nucleaire magnetische resonantie en cryoelectronishce microscopie.
Gevonden op Facebook – op het internet.

Wij zijn krachtige oneindige wezens in een lichaam. Een wonderlijk lichaam. Genererend en vibrationeel. We zijn mens, maar je kunt beter zeggen mensachtigen. We zijn zoveel meer. We leggen niet alleen handelingen of bewegingen vast, zoals lopen en fietsen maar ook gedrag en percepties. We kunnen allemaal meer spirituele essentie gebruiken – levenskracht. We hebben allemaal de levenskracht in ons. Hoe komt het dat de een er meer van heeft dan de ander? In ons en ons lichaam ligt nog een hele schat om ontdekt te worden en geactiveerd te worden. We staan aan de vooravond van MAGIE met onszelf en ons LICHAAM. 

Onze overtuigingen zijn ons vaak van belang, we hebben er belang bij, en willen we ook niet veranderd. Maar er zijn onbewuste overtuigingen die we van andere mensen hebben overgenomen en boodschappen die je van andere mensen kreeg waarvan we niet bewust zijn en die ondanks dat we dat niet willen wel een grote rol spelen in ons leven. Het belemmerd ons. We hebben het vaak niet door, en leggen ons er ook maar vaak bij neer, we denken dat het nu eenmaal zo is of denken dat het niet te veranderen is. Het grootste deel hiervan gebeurt zelfs vooral in de eerste 7 jaar van je leven.  Maar denk ook aan voorouders, maatschappij en vorige levens waar informatie mee wordt doorgegeven. Met de R.O.A.R.-techniek kun je deze programma’s opsporen en veranderen.

In veel gevallen komt bij verandering een crisis aan vooraf in een leven. Maar het hoeft niet op een crisis aan te komen, we kunnen nu al werken aan onze overtuigingen. Er zijn vele overtuigingen. Wat is een onbewuste basisovertuiging die je hebt vastgesteld bij jezelf? ‘Ik ben het niet waard, of: ik ben alleen, of: ik ben een schande’. (Onbewuste) overtuigingen. Er is geen goed of fout. Bewustzijn omvat alles zonder oordeel. Het is heel interessant om overtuigingen te onderzoeken. En zo meer van jouw potentie te incarneren.

 

 


Maak een afspraak voor een R.O.A.R.™-sessie.

Voor een kennismaking of sessie

Meer
DeepBlueGuru

Yoginâm

Yoginâm (74) woonde en werkte in verschillende landen rond de Middellandse Zee en leidt momenteel een teruggetrokken bestaan ​​in Andalusië, Spanje. Diepgaande ervaringen voegden een dimensie toe aan zijn leven

Lees verder »

There is no Event

Voor een kennismaking
of sessie