Swap/ Uitwisseling

Wanneer je al meegedaan hebt met een training van Access Consciousness® bieden deze middagen van 13.00 uur tot 16.00 uur, je naast een diep ontspan-moment, je ook de mogelijkheid om te oefenen met wat je geleerd hebt en samen nog meer te ontdekken wat energetisch lichaamswerk voor onze lichamen betekent. Je doet elke keer opnieuw weer nieuwe kennis/ inzichten op.

Samen met andere beoefenaars, of je neemt iemand mee die het wil uitproberen. Maak kennis met anderen en laat je inspireren. Ontladen maar ook weer opladen en het activeren van je helende capaciteiten en zelf genezend vermogen van het lichaam, deze heeft ieder mens! Deel deze uitnodiging gerust!

We nodigen je uit om meer van deze capaciteiten te ontwikkelen. Vind je dit leuk, dan ben je hier aan het juiste adres.

Dus mensen die willen werken met energie en mensen die al ervaring hebben en lichaamsprocessen kennen zijn deze middagen welkom. Dit doen we in groepsverband. We maken er een dynamische middag van samen. Wat is er mogelijk wanneer we onszelf en de ander met vreugde, gemak en toelating, zachtmoedigheid tegemoet treden?

Kom erbij, ga het ervaren. Meld je aan voor een van de komende data:

Uitwisseling Bars en lichaamsproces™ practitioners
13-4
18-5
15-6

13.00 – 16:00 uur.

We zien je graag op de Westdijk, welkom!

Westdijk 45 in Hellevoetsluis


Maak een afspraak voor een Access Consciousness™-sessie.

Voor een kennismaking of sessie

Meer
DeepBlueGuru

Yoginâm

Yoginâm (74) woonde en werkte in verschillende landen rond de Middellandse Zee en leidt momenteel een teruggetrokken bestaan ​​in Andalusië, Spanje. Diepgaande ervaringen voegden een dimensie toe aan zijn leven

Lees verder »

There is no Event

Voor een kennismaking
of sessie