Wat is LivingNâm?

Met LivingNâm neem je de verantwoordelijkheid terug voor je leven, dat van nature transcendentaal is. Voor een optimale afstemming is het handig om ‘indirecte instrumenten’ toe te passen. Deze instrumenten zijn duizenden jaren oud en binnen LivingNâm zijn er verschillende manieren om de toepasbaarheid van deze instrumenten te ontdekken.

Nâm is een krachtige manier om in contact te komen met de essentie van ons wezen. Deze essentie is de bron van welzijn en het vinden van betekenis. Als er geen contact is met deze bron, wordt de zoektocht naar geluk een surrogaat-bevrediging en veroorzaakt eindeloos zoeken. Ieder mens deelt op dezelfde manier in de essentie van het zijn. Er zijn veel manieren om dit te ontdekken en LivingNâm is een uiterst effectieve en eenvoudige manier. Deze manier van leven stemt op natuurlijke wijze af op de essentie zonder afleiding.

Het oriënteren van het zelf in Nâm heeft een bevrijdend effect op de programma’s waarmee je je door de wereld beweegt. Deze programma’s worden automatisch gecreëerd door middel van leven en de ervaringen die we hebben. Nâm is een weg van zowel bevrijding als wijsheid.

In Nâm kan de zoektocht naar zekerheid worden beantwoord met een houding van bevestiging en acceptatie. Nâm stelt je in staat om te ontdekken dat er een één-op-één relatie is tussen jou en de wereld. Het denken en voelen dat bij ons bewustzijn hoort, is maar een klein onderdeel van die relatie. Via Nâm vind je die bredere relatie. LivingNâm kent geen regels, geloof of geloof. Het is een ontdekkingsreis.

(Vertaald van de website, klik op de afbeelding hieronder voor de website van LivingNâm)

Voor een kennismaking of sessie

Meer
DeepBlueGuru

Yoginâm

Yoginâm (74) woonde en werkte in verschillende landen rond de Middellandse Zee en leidt momenteel een teruggetrokken bestaan ​​in Andalusië, Spanje. Diepgaande ervaringen voegden een dimensie toe aan zijn leven

Lees verder »

There is no Event

Voor een kennismaking
of sessie