Wat is R.O.A.R.™?

R.O.A.R.™ is een techniek ontwikkeld door Dr. Lisa Cooney. Ze is meer dan 25 jaar lang relatie- en huwelijkstherapeut. Vanuit eigen ervaringen van misbruik en trauma en herstel ontwikkelde zij de techniek. Nu vervult zij haar levensmissie om alle vormen van misbruik en trauma van deze planeet te elimineren. Ze onderwijst over heel de wereld. Het verhaal van Dr. Lisa is een krachtig voorbeeld van een genererend leven na misbruik. Na 20 jaar mentaal, emotioneel, seksueel, financieel en fysiek misbruik te hebben meegemaakt, overwon zij de traumatische gebeurtenissen en was zij in staat om uit de kooi van misbruik en oordeel te komen waarin zij opgesloten zat.

Met de R.O.A.R. techniek loskomen van de traumatische gebeurtenissen
Of het nu gaat om emotionele, fysieke, seksuele, mentale, negatieve zelfpraat, een verleden vol misbruik of financieel misbruik. In deze techniek hebben we het over de (onzichtbare) kooi. Het verlaten van de kooi van misbruik is waar deze sessies over gaan.

Vertaald naar het Nederlands betekent roar: brullen, zoals de leeuw dat doet. Een krachtig acroniem – Radicaal Orgasmisch Alive Realiteit!

Sla je vleugels uit en breek vrij! Kies jij net als Dr. Lisa, en vele anderen over de hele wereld waaronder ikzelf ook om jezelf en je plezier nooit te laten bepalen door misbruik? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Wat ga je ontdekken in een sessie?

  • Een nieuwe manier van leven
  • Dat de sleutel tot je vrijheid in jezelf zit.
  • Je capaciteit om de energie van alles om je heen te veranderen, door gewoon jezelf te ZIJN.
  • Je speciale gloed, die van binnenuit begint te stralen.
  • Dat het leven een vreugdevol avontuur is.
  • Verbinding met jezelf.

 

 


Maak een afspraak voor een R.O.A.R.™-sessie.

Voor een kennismaking of sessie

Meer
DeepBlueGuru

Yoginâm

Yoginâm (74) woonde en werkte in verschillende landen rond de Middellandse Zee en leidt momenteel een teruggetrokken bestaan ​​in Andalusië, Spanje. Diepgaande ervaringen voegden een dimensie toe aan zijn leven

Lees verder »

There is no Event

Voor een kennismaking
of sessie