Workshop/classes/Intro

Bewustzijn is waar Access over gaat. En bewustzijn omvat alles en oordeelt nergens over.

Je moe(d)t eraan werken om meer bewust te worden. Lichaamswerk is een mooie ingang hiertoe.

Bewustzijn omvat alles en veroordeelt niets
Men kiest de mate van bewustzijn die men bereid is te hebben. Dat betekent dat je voor een bepaald percentage werkelijk bewust en
aanwezig bent in je leven. En de rest van de tijd vul je in met de dagelijkse bezigheden en sociale activiteiten.

Bewustzijn is waar je daadwerkelijk aanwezig en verbonden bent met alles wat er om je heen gebeurt. Je hebt er geen oordeel over en er is ook geen sprake van beperking.

Deze trainingen zijn een manier om de subtielere energieën waar te nemen (in de huidige maatschappij wordt doorgaans geleefd op oppervlakkige en beperkende ervaringsgebieden), tools te ontvangen om ermee aan de slag te gaan in je dagelijks leven. Hiermee open je jezelf.

De tools werken! Je dient ze alleen wel te gebruiken. Door regelmatig deel te nemen aan de uitwisselingen (Swaps) en workshops train je de spier van bewustzijn en word het meer en meer, groter en groter. Wat meer tevredenheid, rust en en vreugde brengt in je leven en dat van anderen.


Maak een afspraak voor een Access Consciousness™-sessie.

Voor een kennismaking of sessie

Meer
DeepBlueGuru

Yoginâm

Yoginâm (74) woonde en werkte in verschillende landen rond de Middellandse Zee en leidt momenteel een teruggetrokken bestaan ​​in Andalusië, Spanje. Diepgaande ervaringen voegden een dimensie toe aan zijn leven

Lees verder »

There is no Event

Voor een kennismaking
of sessie